Meirenntusenord-løda

Venligst ikkje kopier bileta utan løyve. Ta kontakt om du ynskjer fotoutskrift av nokon av motiva.

Meirenntusenord-løda

Fotogalleri : I meirenntusenord-løda ved Leinevegen 2 på veg til Runde, fem minutt frå Fosnavåg, finn du eit galleri med bilete frå vakre Herøy havland. Bilete i ulike størrelsar og utføringar. Her kan du kome og sjå i fred og ro, heilt uforpliktande.

 

Storskjerm med slideshow for visning av bilete som ikkje heng på veggen. Bilete som vi ikkje har inne kan bestillast med om lag ti virkedagars leveringstid.

 

Vi har ingen faste opningstider men er tilgjengeleg hovudsakleg på ettermiddag – kveld og helg.

Slå på tråden på 977 55 370 for å avtale så opnar vi galleriet.

 

Utleige : Løda er hovudsakleg eit fotogalleri men på grunn av mange førespurnadar har vi opna for å prøve oss fram med å leige ut løda som eit supplement til mange andre fine plassar å leige i Herøy.

 

Meirenntusenord-løda kan leigast til alkoholfrie arrangement som julebord, bedriftsarrangement, konfirmasjon, familieselskap/feiring av runde dagar eller barnedåp.

 

Her er det plass til 28 rundt bord i hovudetasjen og 7 på scena. Borda kan dekkast med nydeleg gamalt servise, fine dukar, blomar og pynt. I løda er det ei heilt uformell sjarmerande atmosfære. Eit godt alternativ om ein vil ha lukka lag og sleppe å forhalde seg til andre gjestar.

 

Om du vil leige lokalet til konferanse, kurs eller liknande er det plass til 52 i salen, og det er eige scene med lydanlegg.

 

Mat : Det er ikkje eige kjøkken i løda så ein må bestille maten. Har gode anbefalingar til catering, m.a Marianne og Hallbjørn som driv eit lokalt firma med høg kvalitet. Dei har levert både tapas og julemat i løda. Eit anna og rimelegare alternativ er Lek Takeaway som leverer eksotisk asiatisk mat.

 

Skjerm og musikk : Fleire gode lydanlegg som kan syte for bakgrunnsmusikk, stor skjerm på veggen for presentasjonar, slideshow og liknande

 

Løda er isolert, oppvarma med varmepumpe, og det er toalett i bygget.

 

Eit artig innslag er at vi har laga til med ballbasseng i siloen, veldig kjekt for både store og små.

 

Pris : 5000 kr inklusiv mva. I denne prisen er borda ferdig dekt, stearinlys, serviettar, kaffi frå kaffimaskin, blomer og toalettpapir. Opprydding og oppvask inngår også.

 

Utleige til konsert : Vi vil gjerne at lokale talent og artistar kan låne løda til å halde intimkonsert for publikum, familie og vener. Som beskrive over er det plass til rundt 50 i salen.

 

Ta kontakt på telefon 97755370 eller kytterland@mimer.no for betingelsar og spørsmål.